ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις και τα εμπόδια για την Σουρωτή

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις και τα εμπόδια για την Σουρωτή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις και τα εμπόδια για την Σουρωτή

bet365

Δεν προέκυψε τυχαία η προοπτική επιστροφής του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή, που συζητάει ο Λούμπος Μίχελ με τους ιδιοκτήτες της εγκατάστασης.

Το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία έχει μπει στη «μαύρη λίστα», εξαιτίας των διαδοχικών θλάσεων, στην Τούμπα αναζητούν λύσεις και μια εξ αυτών φαίνεται να είναι το αθλητικό κέντρο Λόλα στην περιοχή της Σουρωτής.

Όπως έγραψε το Gazzetta.gr υπάρχουν πολλές σκέψεις και αρκετά πράγματα, που είναι υπό συζήτηση για τον συγκεκριμένο χώρο τον οποίο χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ από το 2004 μέχρι το 2011 όταν άνοιξε για πρώτη φορά οι πόρτες του αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ενημερώθηκε από ανθρώπους της ομάδας, που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή της Σουρωτής, ζήτησε να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Γιώργο Λόλα και τον γιο του Κώστα, κάτι που έγινε στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή.

Η πρώτη σκέψη είναι να ενοικιάσει το χώρο ο ΠΑΟΚ προκειμένου να μπορεί η ομάδα να κάνει κάποιες προπονήσεις, διατηρώντας παράλληλα και το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία.

Η δεύτερη σκέψη έχει να κάνει με την ενοικίαση των εγκαταστάσεων της Σουρωτής για πλήρη εκμετάλλευση από την ομάδα. Όμως, αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να επενδύσει εκ νέου αρκετά χρήματα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, κυρίως στα γήπεδα, αλλά και να μεταφέρει στη Σουρωτή αρκετό από τον εξοπλισμό, που υπάρχει στη Νέα Μεσημβρία.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης, που περιμένει την εισήγηση του Μίχελ, δεν εμφανίζεται να είναι αρνητικός.

Στις εγκαταστάσεις του Λόλα πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις η ποδοσφαιρική ακαδημία της Άρσεναλ κι αυτό είναι ένα από τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν μέσα από τις συζητήσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη, όπως παραδέχθηκε ο κ. Γιώργος Λόλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα