Ηρακλής, το... αφεντικό της πόλης!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ηρακλής, το... αφεντικό της πόλης!

bet365

Ο Ηρακλής επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και όπως καταγράφει το gazzetta.gr, κατάφερε με το καλημέρα να πάρει τα... ηνία της πόλης, εκμεταλλευόμενος κάθε πιθανή συγκυρία!

Ο - μικρός - κύκλος των ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έκλεισε χτες με τον θρίαμβο του Ηρακλή μέσα στην Τούμπα. Ο «Γηραιός», αν και άρτι αφιχθείς από τις μικρές κατηγορίες, κατάφερε να κάνει τεράστιο κάζο στον ΠΑΟΚ και να μαζέψει 4 πόντους στα δύο ματς, με το «διπλό» μάλιστα, να προκαλεί μεγάλους τριγμούς στους συντοπίτες.

Μάλιστα, ο Ηρακλής καταφέρνει να ξεχωρίζει εκμεταλλευόμενος κάθε πιθανή συγκυρία, από την απουσία του Άρη, μέχρι την κόπωση, τους τραυματισμούς και την χαλάρωση του ΠΑΟΚ, χτυπώντας στην τελευταία στιγμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμά, πως μέσα σε λίγα λεπτά ο σχεδόν βέβαιος διασυρμός, έγινε ηρωική ισοπαλία στο πρώτο ματς στο Καυτανζόγλειο.

Τότε, που ο Μπερμπάτοφ είχε την ευκαιρία να γράψει από την άσπρη βούλα το 2-4 και να «χτυπήσει» στα θεμέλια την προσπάθεια αναγέννησης του «Γηραιού». Τότε που αρχικά ο Περνίς είπε «όχι» στον Βούλγαρο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαρτολίνι να γίνει ο ήρωας της βραδιάς και να προσφέρει ένα ανέλπιστο και τεράστιας σημασίας στο ψυχολογικό κομμάτι βαθμό, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. (Δείτε εδώ το βίντεο)

Έτσι και τώρα, που κατάφερε να κρατήσει «άσφαιρο» τον ΠΑΟΚ να ρίξει τον ρυθμό και να φέρει στα μέτρα του ένα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, την οποία ο Λεοζίνιο, ο Βέλλιος και η παρέα τους, κατάφεραν να αλώσουν στο τέλος - ξανά - με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει λογαριασμό με την φανέλα του Ηρακλή, με τρόπο... ιδανικό, ίσως ονειρικό. (Δείτε εδώ το βίντεο)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα