«Εξαφανισμένος» ο «τελειωμένος» Άρνεσεν!

«Εξαφανισμένος» ο «τελειωμένος» Άρνεσεν!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Εξαφανισμένος» ο «τελειωμένος» Άρνεσεν!

bet365

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η απουσία του Φρανκ Αρνεσεν από την Τούμπα την Κυριακή. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής είναι… εξαφανισμένος!

Ο Φρανκ Αρνεσεν δεν ήταν στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή. Μια απουσία, που λόγω όσων ακολούθησαν πέρασε απαρατήρητη, αλλά όπως και να το κάνουμε δείχνει ό,τι κάτι συμβαίνει με τον Δανό αθλητικό διευθυντή.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να διακόψει την συνεργασία με τον Αρνεσεν, αλλά όλοι περίμεναν να φτάσουμε στα τέλη Μαρτίου όταν και θα έπρεπε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον ενημερώσει για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία τους.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» έχει αποφασίσει να κάνει πολύ νωρίτερα γνωστή την διακοπή της συνεργασίας, αλλιώς δεν εξηγείται η απουσία του από το γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε σήμερα το πρωί ο Αρνεσεν έχει εμφανιστεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα