Ακόμα κι έτσι τέταρτος

Θοδωρής Βασίλης
Ακόμα κι έτσι τέταρτος

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον δυσκολοκατάβλητο Πανιώνιο ο οποίος καταφέρνει να μην χάνει ακόμα και όταν... δεν βλέπεται.

Δευτέρα-Πέμπτη-Κυριακή. Τρεις αγώνες σε επτά ημέρες. Όχι δεν είναι το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα του Μέσι του Σουάρες και του Νεϊμάρ. Είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κόρμπου, του Χαλκιαδάκη και του Τασουλή.

Ο Πανιώνιος μέσα σε έξι ημέρες αγωνίστηκε τρεις φορές με τις δύο τελευταίες εκτός έδρας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέποντας την κούραση και την στενοχώρια στα πρόσωπα των παικτών του μετά το ματς της Τούμπας, αποφάσισε κόντρα στην Καλλονή να προβεί σε γενικό ροτέισον αλλάζοντας κατά 5/11 την σύνθεση της ομάδας.

Μια κίνηση η οποία με βάση το αποτέλεσμα του βγήκε, αλλά με βάση την αγωνιστική εικόνα των παικτών του μάλλον τον προβλημάτισε. Με το διευρυμένο ροτέισον η ομάδα έχασε την συνοχή της, ενώ οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν βασικοί μάλλον πέταξαν την ευκαιρία στα σκουπίδια.

Η τριάδα των Μπαργκάν-Χαλκιαδάκη-Καθάριου πίσω από τον Ανσαριφάρντ κινήθηκε στην μετριότητα, ενώ πολλά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Τασουλής στην πλευρά του, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Η Καλλονή πρέπει να έκανε χθες με διαφορά το καλύτερό της παιχνίδι (17 τελικές δεν τις λες λίγες), αλλά όταν έχεις φτιάξει έναν χαρακτήρα ως ομάδα, και στα χειρότερά σου καταφέρνεις όχι μόνο να μην χάνεις αλλά να κερδίζεις και θέση στην βαθμολογία δείχνει την σπουδαιότητα της φετινής πορείας της ομάδας.

€100 στα κέρδη σου από την Vistabet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης.

Πλέον οι Νεοσμυρνιώτες είναι 4οι και βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ευκαιρία αρχής γενομένης από το ματς με την Βέροια να θεμελιωθεί η είσοδος στην 5αδα. Η ομάδα θα έχει πάρει τις ανάσες της (το ματς είναι Δευτέρα), ενώ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης δεν έχουν και τα πιο εύκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια παίζουν και μεταξύ τους.

Καταλαβαίνει κανείς ότι με νίκη στην Βέροια τότε αποκτά τον πρώτο λόγο για την είσοδο στην πεντάδα.

ΥΓ. Σιώπης και Κόρμπος φαίνεται πως έχουν «σκάσει» από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον ευχάριστο είναι ότι ο Τζανδάρης μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από σχεδόν ένα χρόνο απραξίας, οπότε θα μπορεί να μπει στην 11αδα και να δώσει πολύτιμες ανάσες.

ΥΓ1. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα ο Ιστορικός έχει χρυσή ευκαιρία να χτίσει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων (Βέροια, Λεβαδειακός, Πλατανιάς) και να εκμεταλλευτεί το αντίστοιχο δύσκολο των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης και να κόψει αυτός το νήμα της πεντάδας.

ΥΓ2. Ο Βιγιάλμπα έμεινε ξανά εκτός αποστολής αφού δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας. Βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία ότι πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, ότι δεν έκανε προετοιμασία, και ότι ακόμα και τώρα Φεβρουάριο μήνα προσπαθεί να προσαρμοστεί. Και ο ίδιος όμως έχει ευθύνες αφού με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές τύπου Παναιτωλικός δεν έχει θαμπώσει με την απόδοσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα