Αγωνία για Πράνιτς ενόψει ΠΑΟΚ

Αγωνία για Πράνιτς ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αγωνία για Πράνιτς ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε με σύσπαση στο τετρακέφαλο από τους Ζωσιμάδες και πλέον η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό θεωρείται αμφίβολη.

Η επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήρθε «αναίμακτα», καθώς πέρα από την κόκκινη του Κάρλος Ζέκα, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει να αντιμετωπίσει ακόμα έναν «πονοκέφαλο», μιας και ο Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε τραυματίας από τους Ζωσιμάδες.

Ο Κροάτης εγκατέλειψε τον αγώνα στο 64' και όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί σύσπαση στον τετρακέφαλο, με το ακριβές διάστημα απουσίας του να αναμένεται να εκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής από τα Γιάννενα, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Πράνιτς θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής (21/2) απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα