Σίλβα: «Προχωράμε, σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές»

Σίλβα: «Προχωράμε, σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές»

Gazzetta team
Σίλβα: «Προχωράμε, σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές»

bet365

Παρατηρήσεις, αλλά και ψυχολογικές «ντόπες» περιλάμβανε η ομιλία του Μάρκο Σίλβα προς τους παίκτες του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Να ανυψώσει το ηθικό τον παικτών του μετά την πρώτη ήττα του Oλυμπιακού στο πρωτάθλημα, προσπάθησε ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, δίνοντας ωστόσο έμφαση στην ολιγωρία των «ερυθρολεύκων» μετά την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι του Μπουονανότε.

«Προχωράμε, δεν σταματάμε εδώ. Και όταν μείναμε με 10 παίκτες, αλλά και με εννέα, παίξαμε για τη νίκη. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, να βγούμε στην επίθεση, να βάλουμε γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ξεχάστε τι έγινε εδώ και κοιτάξτε μπροστά. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές», ήταν μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Παράλληλα, ο Πορτογάλος εξέφρασε και ορισμένα παράπονα για την καθυστερημένη αντίδραση των παικτών του στη φάση του πέναλτι στην προπόνηση της Κυριακής (15/2), με τον Ρομπέρτο να συμφωνεί με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» τονίζοντας: «Οι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν ότι μπορεί να απέκρουσα το πέναλτι και ήταν έτοιμοι να δεκδικήσουν την μπάλα. Εσείς;».

«Καταλαβαίνω ότι είχατε επηρεαστεί από τις δύο αποβολές και το πέναλτι», συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Σίλβα, δικαιολογώντας εν μέρει την ολιγωρία τους και άπαντες φάνηκαν να συμφωνούν μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα