Γιάκος: «Έχουμε την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα»

Γιάκος: «Έχουμε την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες ο Ευριπίδης Γιάκος, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την αμυντική του λειτουργία.

Γιάκος: «Έχουμε την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Πιστεύω πως δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έμεινε και με 10 παίκτες, όμως εμείς δεν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι. Δίκαια πιστεύω χάσαμε, καθώς δεν δείξαμε καμία αντίδραση. Πρέπει να δούμε τι φταίει για να μην έχουμε ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια».

Σχετικά με το τι μπορεί να έφταιξε: «Σίγουρα μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, χάσαμε και μία ευκαιρία με τον Φερφελή. Σε μία ανύποπτη φάση, μετά από ένα γύρισμα δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι άλλο και έτσι ήρθε και το τρίτο γκολ.

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη μόνο στην άμυνα. Όλοι αμυνόμαστε. Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Έχουμε πιστεύω την χειρότερη αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε καθημερινά στο να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά και στην επίθεση να πετυχαίνουμε κάποια τέρματα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ: «Και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα και γενικά στα τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον αυτό θα αλλάξει και θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας».

Best of internet