Νις - Μαρσέιγ 1-1

Gazzetta team
Νις - Μαρσέιγ 1-1

bet365

Η Μαρσέιγ έχανε τις ευκαιρίες και το τελικό 1-1 με τη Νις, έφερε την τελευταία ξανά στην 3άδα, χωρίς να μειώσει τη διαφορά από την Μονακό.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Κυανής Ακτής ανάμεσα στη Νις, που έπαιξε χωρίς τον Μπεν Αρφά, και στη Μαρσέιγ. Ο Μπατσουάγι ήταν ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, με τους νισουά να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την 2η Μονακό.

Το ματς ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων, που άναψαν οι οπαδοί των γηπεδούχων και αυτό επηρέασε τους παίκτες. Έτσι, άργησαν να βρουν ρυθμό και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή τελική ήρθε στο 18’ με το σουτ του Καμπελά, ενώ στο 26’ ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Μποντμέρ για οφσάιντ. Τελικά, το γκολ ήρθε για τους Μασσαλούς στο 36’, όταν μετά από κόρνερ του Αλεσαντρινί και λάθος του Καρντινάλ, ο Ίσλα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1, με την άμυνα της Νις να είναι απούσα. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τεράστιο πλεονέκτημα, όμως ο Μπατσουάγι δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρντινάλ στο τετ α τετ στις καθυστερήσεις, για να μείνει το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 58’. Ωραία ανάπτυξη, γύρισμα του Κοζιέλο από δεξιά και ο Ζερμέν από κοντά έκανε το 1-1! Μετά το 65’ οι παίκτες του Μίτσελ ανέβασαν ταχύτητα και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 70’ ο Νκουντού δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρντινάλ με σουτ, ενώ στιγμές αργότερα ο τελευταίος έβγαλε και την κεφαλιά του, για να έρθει με νέα ο Μπατσουάγι από κοντά και να στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Στο 82’ ο Καρντινάλ είπε «όχι» στον επιθετικό της Μαρσέιγ, που δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα