Αραβίδης: «Με έχει βρει ο Μποτία»!

Gazzetta team
Αραβίδης: «Με έχει βρει ο Μποτία»!

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε on camera για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, την σημασία της και την συνέχεια για την ομάδα του.

Μιλώντας στην εκμπομπή της «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ1 ο άσος της ΑΕΚ τόνισε για:

Την φάση με την Μποτία: Με βρήκε στο πόδι ο Μποτία ναι. Έβγαινα τετ α τετ. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την φάση.

Το ότι χτύπησε το πέναλτι ο Μπουονανότε: Είναι μία απόφαση της στιγμής. Από την πλευρά του προπονητή έχει δοθεί εντολή. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ποιος νιώθει πιο έτοιμος. Ποιος είναι πιο καλά. Γιατί ήταν κρίσιμο πέναλτι.

Το αήττητο του Ολυμπιακού: Σίγουρα ήταν ένα κίνητρο. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει για να παίξουμε πιο καλά και πιο συγκεντρωμένοι. Είχαμε πει να ήμαστε η ομάδα που θα το σπάσει. Εάν δεν το κάναμε εμείς δεν θα το έκανε κανείς άλλος.

Την ατάκα του Πογιέτ για Μπάγερν, Άρσεναλ και ΑΕΚ: Εντάξει αυτός που είπε ο προπονητής είναι αλήθεια. Νιώθουμε μετά το ματς απόλυτα δικαιωμένοι. Άσχετα που το ματς δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Σε τέτοια ματς κοιτάμε να παίρνουμε τους βαθμούς και να δίνουμε ένα έξτρα κίνητρο να έρχεται στο γήπεδο, γιατί ο κόσμος δεν βλέπει την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Τα κίνητρα που είχαν με Ολυμπιακό: Το κίνητρο είναι πως εμείς θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς πως είμαστε καλοί παίκτες και καλή ομάδα. Να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας. Είμαστε μία ομάδα που δεν θέλει να χάνει. Το αποδείξαμε και με αυτόν τον προπονητή. Πόσω μάλλον το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό που είναι κίνητρο και που για μένα η διαφορά είναι πλασματική. Δεν λέω πως είναι άδικα εκεί ο Ολυμπιακός (σ.σ. στην πρώτη θέση) αλλά πως η διαφορά θα έπρεπε να είναι πιο μικρή. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Δεν είναι μόνο η νίκη σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν και με ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχουν και άλλα ματς στην συνέχεια.

Το σχόλιο του Κασάμι πως είναι ένας έξυπνος παίκτης: Εντάξει σίγουρα εάν δεν είσαι έξυπνος δεν μπορεί να πετύχεις τίποτα. Πρέπει να χρησιμοποιείς και ατομικά το μυαλό σου. Δεν είναι μόνο τι το κάνει η ομάδα.
Το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 1-0: Υπήρχε σίγουρα χαρά. Σίγουρα το να δείχνεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου είναι σημαντικό. Αποκτάς και χαρακτήρα και έχεις και τον κόσμο στο πλευρό σου. Πρέπει να κάνουμε καλή παρουσία σε κάθε ματς και να έχουμε καλή πορεία. Το να είσαι ή μην είσαι έτοιμος δεν το ξέρεις αυτό από την αρχή της χρονιάς. Ξεκινάς και πας πάντα για το καλύτερο. Θα ήταν ευχής έργον ο τίτλος. Το ότι δεν τα καταφέραμε δεν είναι καταστροφή. Όπως έχω ξαναπεί η ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Ψηλά το κεφάλι και να διεκδικήσουμε τίτλους τα επόμενα χρόνια.
Την διαφορά σε σχέση με Δέλλα και Πογιέτ και την μετάβαση από τον έναν τεχνικό στον άλλο και το που του αρέσει να παίζει: Εντάξει σίγουρα υπάρχει μία βάση. Υπάρχουν παίκτες ίδιοι από την εποχή Δέλλα. Η έλευση νέου προπονητή αλλάζει κάποια πράγματα. Μας πήρε κάποιον καιρό να συνηθίσουμε αυτά που θέλει. Κάποια μας βγαίνουν στο γήπεδο όπως χθες και κάποια όχι όπως με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία για να βελτιωθούμε. Μπορώ να παίζω στα άκρα αλλά μου αρέσει να παίζω μπροστά. Ο προπονητής μου έχει δώσει έναν ρόλο που να είμαι πλάγια αλλά κοντά στην κορυφή της επίθεσης που με βοηθάει. Ο Πογιέτ μας συνήθισε πιο γρήγορα, απ' ότι εμείς αυτόν. Γιατί δεν είναι εύκολο και δεν βολεύει να φέρεις την ομάδα στην δική σου νοοτροπία και στο δικό σου παιχνίδι. Αυτός ήρθε στα δεδομένα της Ελλάδας. Αυτό και συμφέρει τον ίδιο και εμάς.
Την λογική του για την ενίσχυση της ΑΕΚ για την γραμμή της επίθεσης: Δεν θεωρώ ότι είναι κακό η ομάδα να ενισχύεται. Έχουμε δει πως ακούγονται πολλά ονόματα για την επίθεση. Το ίδιο και για την δική μου ομάδα. Θέλουμε καλούς παίκτες και αυτό θα με βοηθήσει και μένα. Είμαι παίκτης που παίζω σε πάνω από μία θέσεις. Δεν με αγχώνει καθόλου. Είναι για το καλό της ομάδας. Εγώ έχω αποδείξει πως είμαι εκεί για την ΑΕΚ. Και παλιά και τώρα.
Την Εθνική: Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Δεν ήταν καλή η στιγμή. Ευελπιστώ πως με την αλλαγή προπονητή να βάλουμε νέες βάσεις. Με πολλή προσπάθεια και σοβαρή δουλειά απ' όλους θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.
Το μαλλί του και την γυάλινή του γραβάτα: Όχι μόνος μου. Δεν φτιάχνω μόνος μου το μαλλί μου. Ναι ήταν γυάλινη η γραβάτα που είχα φορέσει στα βραβεία και ειδικά κατασκευασμένη. Φοράω τώρα ένα φτερό για να πετάει η ομάδα μου.
- Στην διάρκεια της εκπομπής ο Αραβίδης είπε ξανά πως τον βρήκε στην φάση της αποβολής ο Μποτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα