Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

bet365

Μεγάλη η σημερινή βραδιά για τον ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Δεν πήγε ο Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου. Συνάντηση αυτή την στιγμή, ανάμεσα σε Σαββίδη, Τούντορ, Άρνεσεν και Μίχελ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα γκέλα της ομάδας. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου (!) και αντί αυτού πήγε ο συνεργάτης του Ιβάν Λέκο, μετά από πάρα πολλή ώρα.

Κι αυτό γιατί ο Κροάτης τεχνικός ήταν στα γραφεία του τέταρτου ορόφου της Τούμπας σε μια σύσκεψη κορυφής με τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη αλλά και τους Φρανκ Αρνεσεν και Λούμπος Μίχελς.

Ολα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα πλέον μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της μέρας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα