Πολιορκία στην Τούμπα!

Gazzetta team
Πολιορκία στην Τούμπα!

bet365

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και συνεχίζουν να αποδοκιμάζουν παίκτες και διοίκηση.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο των αποδυτηρίων και με συνθήματα τους συνέχισαν να αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές, τον Ιβάν Σαββίδη και την υπόλοιπη διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό προστασίας των αποδυτηρίων αν και κάποιοι θερμόαιμοι πρόλαβαν να ξεσπάσουν καταστρέφοντας τη μικτή ζώνη και την είσοδο των Vips του 4ου ορόφου.

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στη σουίτα του στον 4ο όροφο της Τούμπας και αυτή την στιγμή συζητάει με τον Λούμπος Μίχελ και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε εξέλιξη, ενώ αναμένεται λίγο αργότερα και η αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα έχουν συμβεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα