Σεντ Ετιέν - Μονακό 1-1

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Μονακό 1-1

bet365

Η Μονακό άντεξε την καταιγίδα και με το πρώτο γκολ του Βάγκνερ Λοβ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Σεντ Ετιέν.

Με κορυφαίο τον Σούμπασιτς, η Μονακό κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 1-1 από το «Ζοφρουά Γκισάρ», διατηρώντας πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 11’ ο Σούμπασιτς έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Κοάντ και στη συνέχεια ο Σέντερλουντ, που πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα άουτ. Οι στεφανουά κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Για την ακρίβεια τα κατάφεραν στιγμές αργότερα, όταν αρχικά ο Σούμπασιτς έβγαλε την κεφαλιά του Σαλ στην γραμμή, πριν έρθει ο Μονέ-Πακέ να σκοράρει με νέα κεφαλιά, μόνο και μόνο για να ακυρωθεί το γκολ για οφσάιντ του πρώτου, που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας…

Η πίεση συνεχίστηκε, ο Σούμπασιτς έβγαλε και την κεφαλιά του Σέντερλουντ στο 17’, πριν οι Μονεγάσκοι ισορροπήσουν κάπως το ματς. Η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 33’, όταν ο Έλντερ Κόστα είδε την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Ρουφιέ, πριν ο Τανάνε (43’) απειλήσει για τελευταία φορά, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο με κάποιον τρόπο.

Στην επανάληψη, το γκολ που δικαιούταν η Σεντ Ετιέν ήρθε στο 57’, όταν μετά από φάουλ του Κοάντ, ο Σαλ ξέφυγε από τον Ράτζι και έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Οι παίκτες του Γκαλτιέ, όμως, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να τελειώσουν το ματς και στο τέλος το πλήρωσαν. Στο 64’ ο Λεμάρ είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 84’. Κόρνερ του Λεμάρ και ο Λοβ από κοντά έκανε το 1-1. Παρά τη μεγάλη πίεση των γηπεδούχων μέχρι το τέλος, τίποτα δεν άλλαξε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα