Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πάρντο!

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πάρντο!

bet365

Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Φελίπε Πάρντο, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα στερηθεί για τις προσεχείς τρεις εβδομάδες. Ποια ματς χάνει εκτός από Άντερλεχτ.

Οι εξετάσεις που υπεβλήθη ο Κολομβιανός για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξαν θλάση στην αριστερή γαστροκνημία, πιστοποιώντας τις χθεσινές πληροφορίες. Ο εκτιμώμενος χρόνος επανόδου του είναι τρεις εβδομάδες αλλά μπορεί να πάει ακόμα και έναν μήνα.

Στον Ολυμπιακό θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να γίνει πράξη το πιο θετικό σενάριο και ο Φελίπε Πάρντο να είναι νωρίτερα διαθέσιμος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκτός από τα δύο παιχνίδια με Άντερλεχτ θα χάσει και άλλα ματς.

Θα είναι εκτός με Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, με Βέροια αλλά και με Ηρακλή και είναι οριακά για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό στις 13 Μαρτίου. Επίσης μπορεί να είναι off και για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Την Κυριακή οι βασικοί με ΑΕΚ και όσοι έπαιξαν προερχόμενοι από τον πάγκο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι κινήθηκαν κανονικά. Την Δευτέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού θα αρχίσει στις 16.00. Με αυτήν θα αρχίσει και ουσιαστικά η προετοιμασία για Άντερλεχτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα