Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι έγραφαν πως είναι πολύ πιθανό μέσα στον Μάιο ο Ολυμπιακός να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για φιλικό παιχνίδι. Μέσα και η Μαρσέιγ στις υποψήφιες.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ετσι και στον Ερυθρό Αστέρα. Για να είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών προκριματικών αγώνων που θ' αρχίσουν νωρίς για τις ομάδες της Σερβίας ήδη κλείνουν φιλικά παιχνίδια μετά το τέλος της σεζόν.

Οπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς ο Ερυθρός Αστέρας έχει συμφωνήσει ήδη σε προφορικό επίπεδο κάποια ματς. Κι ένα από αυτά είναι με τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα για τις 11 Μαϊου.

«Συμφωνήσαμε προφορικά για ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας για τις 11 Μαϊου. Η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί εγγράφως αλλά θα γίνει σύντομα. Ταυτόχρονα είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Λουντογκόρετς κι αν όλα πάνε καλά θα ταξιδέψουμε στην Ελβετία για ν' αντιμετωπίσουμε την Βασιλεία.

Επίσης κοιτάμε να παίξουμε και με την Μπάρι. Εχουμε αρκετές ιδέες και μία από αυτές είναι να πάμε στο Σικάγο για ν' αγωνιστούμε με την ομώνυμη ομάδα. Θα σήμαινε πολλά για τους Σέρβους της Αμερικής. Επίσης σκεφτόμαστε να καλέσουμε την Μαρσέιγ στο Μαρακανά», είπε ο Τέρζιτς. 

Best of internet