Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 1-3

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 1-3

bet365

Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει το κρεσέντο σκοραρίσματος και με δύο δικά του γκολ η Μπάγερν επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 3-1 της Άουγκσμπουργκ.

Λίγες ημέρες μετά το 0-0 με την Λεβερκούζεν, η Μπάγερν βρήκε και πάλι τον δρόμο της. Τα τελευταία χρόνια η Άουγκσμπουργκ είχε αποδειχθεί απρόσμενα δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, όμως φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 21, η Μπάγερν κέρδισε πολύ εύκολα το Βαυαρικό ντέρμπι με 3-1 και παραμείνει στο +8 στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Το καλό πλασέ του Τιάγκο στο 9’ πέρασε λίγο άουτ, όμως στο 15’ ο Λεβαντόφσκι ήταν πιο εύστοχος. Ο Πολωνός βρέθηκε στην περιοχή και έδειξε την κλάση του, κάνοντας το 0-1. Οι παίκτες του Βάιντσιρλ δεν ξεπέρασαν το σοκ και δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο μέρος. Ο Λεβαντόφσκι (22’) είχε την επόμενη καλή στιγμή, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να έχουν συντριπτική κατοχή και το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν και τον Ρόμπεν (47’) να χάνει την πρώτη ευκαιρία. Τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν μετά από υπέροχη ασίστ του Τιάγκο στην πλάτη της άμυνας ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-2, με το παιχνίδι να γίνεται σκληρό στη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να χάνουν και άλλες ευκαιρίες, πριν έρθει ο Μίλερ να κάνει το 0-3 στο 78’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 με ωραίο γκολ του Μπομπαντίγια στο 86’.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα