Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Από τη στιγμή που σκόραρε, ήταν λογικό η Ατλέτικο να νικήσει την Χετάφε (0-1) και με ματς περισσότερα να πιάσει την Μπαρτσελόνα στο Νο1 της Primera Division.

Και ήταν τόσο αναμενόμενο αυτό γιατί μετά την αποψινή νίκη τους, οι Ροχιμπλάνκος έφτασαν τις 11 σερί κόντρα στην Χετάφε φτάνοντας τις 11 σερί χωρίς να δεχθούν γκολ (9 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο). Ο Φερνάντο Τόρες ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το μοναδικό γκολ μόλις στο 2' της αναμέτρησης και σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι έδωσε στην ομάδα του Σιμεόνε τη δυνατότητα να πιάσει την Μπαρτσελόνα με δύο παιχνίδια περισσότερα. Η Ατλέτικο παραμένει δεύτερη στην La Liga και πλέον περιμένει τα επόμενα δύσκολα ματς στο προγραμμά της, που είναι με την Βιγιαρεάλ στην Primera Division και την Αϊντχόφεν στο Champions League.

Η πρωταθλήτρια του 2014 έκανε καλό παιχνίδι κόντρα σε μια Χετάφε που απλά δεν μπορούσε να την απειλήσει ουσιαστικά. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο τελευταίο κομμάτι του δευτέρου μέρους αλλά δεν ήταν δυνατόν να κάνουν τη ζημιά στους Ροχιμπλάνκος. Πέρα από το γκολ του Τόρες, η Ατλέτικο είχε την καλύτερη φάση στο παιχνίδι με τον Ανχελ Κορέα ο οποίος είχε μπροστά του μόνο του Γκουαΐτα αλλά δενκατάφερε να τον νικήσει. Η άσχημη είδηση για του Σιμεόνε είναι ότι ο Φερέιρα-Καράσκο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε, ενώ ο Τόρες ένιωσε επίσης ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα