Αν το πάρει, πάει... Λας Βέγκας η Λέστερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Αν το πάρει, πάει... Λας Βέγκας η Λέστερ!

bet365

Πριμ κατάκτησης τίτλου μπορεί να μην υπάρχει, όμως, οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ θ' απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους στο Λας Βέγκας αν τελικά κατακτήσουν την Πρέμιερ Λιγκ!

Από την αρχή της σεζόν, είχε υπάρξει μπόνους... επιβίωσης στην κατηγορία, με τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βισάι Σριβανταναπράμπα, να υπόσχεται το ποσό των 6,5 εκατ.λιρών σε περίπτωση που η ομάδα τερμάτιζε πάνω από την 12η θέση της βαθμολογίας.

Η σεζόν, ωστόσο, εκτυλίσσεται πολύ διαφορετικά και οι «αλεπούδες» έχουν πλέον στόχο την κατάκτηση του τίτλου! Για να διορθωθεί, λοιπόν, η... αδικία με το μπόνους από τη στιγμή που δεν προβλεπόταν κάτι αντίστοιχο για το έπος που γράφει φέτος η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, το μεγάλο αφεντικό... τρελάθηκε.

Θα πάνε τελικά στο Λας Βέγκας οι παίκτες της Λέστερ; Στο 3.00 προσφέρει η Novibet το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου της Barclays Premier League από τις «αλεπούδες».

Υποσχέθηκε ταξίδι στο μαγευτικό Λας Βέγκας, όπου όλα θα είναι πληρωμένα για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, εφόσον στο παραμύθι σημειωθούν νίκες απέναντι σε... όλους τους δράκους και έχει happy ending.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα