Στραματσόνι: «Είστε επαγγελματίες και περιμένω να το δείξετε στο γήπεδο»

Στραματσόνι: «Είστε επαγγελματίες και περιμένω να το δείξετε στο γήπεδο»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Είστε επαγγελματίες και περιμένω να το δείξετε στο γήπεδο»

bet365

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του προσπάθησε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, απευθυνόμενος παράλληλα στον εγωισμό τους, προκειμένου να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις.

Να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, παρά την απογοήτευση που τους έχει προκαλέσει, ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι από του παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (13/2), τονίζοντας πως περιμένει τη νίκη με κάθε τρόπο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα.

«Κατανοώ ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Πρέπει να ξεπεράσουμε ότι έχει συμβεί και να κοιτάξουμε μπροστά. Είστε επαγγελματίες και περιμένω να το δείξετε στο γήπεδο. Αυτό το ματς είναι απαραίτητο να το κερδίσουμε όπως μπορούμε», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία τους προς τους «πράσινους» ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα