Άντερλεχτ και πολλοί scouts στο ΟΑΚΑ

Δημήτρης Τομαράς
Άντερλεχτ και πολλοί scouts στο ΟΑΚΑ

bet365

Εκτός από την Άντερλεχτ στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν εκπρόσωποι αρκετών ομάδων από Αγγλία Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο!

Πλην της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ η Λεβερκούζεν φρόντισε να στείλει άνθρωπό της για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Η Άντερλεχτ είχε στέλεχός της βέβαια και στο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα και το ματς των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο έπραξαν οι εξής σύλλογοι: Άστον Βίλα, ΚΠΡ, Έβερτον, Βασιλεία, Γάνδη και Μπριζ και ενώ υπήρχαν πληροφορίες και για την Σταντάρ Λιέγης. Εξ αυτών η Λεβερκούζεν παρακολουθεί τον Φορτούνη, όπως και η Άστον Βίλα, έχοντας στα... μπλοκάκια τους και τον Ομάρ ενώ ΚΠΡ και Έβερτον έχουν συνδεθεί με τον Ιντέγιε. Πάντως τσέκαραν παίκτες και των δύο ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα