Κασάμι: «Μικρή ομάδα η ΑΕΚ»

«Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙ...Α»

Κασάμι: «Μικρή ομάδα η ΑΕΚ»

Κασάμι: «Μικρή ομάδα η ΑΕΚ»

Λάβρος κατά ΑΕΚ και του κόσμου της ήταν ο Κασάμι, με τον μέσο του Ολυμπιακού να χαρακτηρίζει την Ένωση μικρή ομάδα και εύχεται στους φίλους της να πανηγυρίσουν κάποια στιγμή πρωτάθλημα.

Εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ ο Παϊτίμ Κασάμι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Όλοι είδατε σήμερα τι συνέβη. Είναι ντροπή όλος ο κόσμος σε όλα τα γήπεδα που πηγαίνουμε να φωνάζουν για τον Ολυμπιακό και πως μας ευνοεί η διαιτησία, ενώ είδαν σήμερα το τι έγινε. Σήμερα δεν δόθηκε μια γαμ... κάρτα στην ΑΕΚ και λίγο πιο μετά δόθηκε στον Μποτία.

Το παιχνίδι σήμερα το χάλασε ο διαιτητής. Ήταν γελοίος χωρίς αρχί... Είναι η δική του ευθύνη αυτή η ήττα. Η ΑΕΚ μόνο έτσι θα μπορούσε να μας κερδίσει. Είναι μικρή ομάδα και βρίσκεται 16 πόντους πίσω από εμάς».

Για τις αποβολές: «Πρώτη φορά παίζω παιχνίδι με 9 παίκτες. Δεχθήκαμε την πρώτη κόκκινη συνεχίσαμε να προσπαθούμε και μετά την αποβολή του Λούκας συνεχίσαμε να παλεύουμε αλλά ποιος μπορεί να τα καταφέρει χωρίς δύο παίκτες».

Για τα λόγια του Σίλβα πως σε δυο με τρεις βδομάδες ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Συμφωνώ απόλυτα. Το σημαντικό είναι πως εμείς θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα σε δυο με τρεις βδομάδες και θα δουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πως κερδίζουν τους τίτλους και ας λένε για διαιτησίες. Τους εύχομαι να πάρουν και αυτοί ένα πρωτάθλημα».

Best of internet