Μπαρμπόσα: «Δεν μας νοιάζει που σπάσαμε το αήττητο»

Γιώργος Τσακίρης
Μπαρμπόσα: «Δεν μας νοιάζει που σπάσαμε το αήττητο»

bet365

Ο Μπαρμπόσα, στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, μίλησε για το σπάσιμο του αήττητου του Ολυμπιακού, αλλά και για την γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πολύ θετικό που κερδίσαμε. Οι τρεις βαθμοί αυτοί είναι αφιερωμένοι στον κόσμο μας που μας υποστήριξε. Θέλαμε και το αποτέλεσμα και την καλή απόδοση και τα καταφέραμε».

Για την γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα: «Η όρεξη που είχα να παίξω ήταν μεγαλύτερη από τον πόνο. Δεν ήμουν 100% έτοιμος, αλλά δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε αυτό το παιχνίδι και τα καταφέραμε».

Για την διαφορά που παραμένει μεγάλη: «Αυτό που μετράει είναι η δουλειά που κάνουμε καθημερινά και το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε τα παιχνίδια. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν τους έδινε έξτρα κίνητρο το ότι ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος: «Δεν παίζουμε ούτε για να σπάσουμε το αήττητο ούτε για τίποτα τέτοιο. Εμείς παίζουμε για να κερδίζουμε και δε μας νοιάζει αν είναι η πρώτη ήττα για τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και δε μας νοιάζει τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα