Χατζηνικολάου: «Εσωτερικές αλλαγές, κρύο γκολ»

Χατζηνικολάου: «Εσωτερικές αλλαγές, κρύο γκολ»

Χατζηνικολάου: «Εσωτερικές αλλαγές, κρύο γκολ»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στάθηκε στις εσωτερικές αλλαγές που έκανε και χαρακτήρισε κρύο το δεύτερο γκολ του Πλατανιά.

Στον τραυματισμό του Ίγκορ και στις εσωτερικές αλλαγές που έκανε αναφέρθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου, με τον τεχνικό των ακριτών να χαρακτηρίζει κρύο το δεύτερο γκολ του Πλατανιά.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε τον ρυθμό του Πλατανιά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε 1-2 περιπτώσεις. Το πρώτο γκολ του Πλατανιά ήταν βέβαια πολύ καλό, αλλά και τυχερό γιατί το 1-0 έγινε μετά από αποκρούσεις και ένα ξαφνικό σουτ.

Από εκεί και πέρα η ψυχολογία μας άρχισε να πέφτει. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάτι, κάναμε εσωτερικές αλλαγές, αλλά μας ήρθε ένα "κρύο" θα έλεγα γκολ και εκεί τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά και μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό που έδωσαν.

Μετά τον τραυματισμό του Ίγκορ στο ζέσταμα, κάναμε εσωτερική αλλαγή για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό. Μετά το 1-0 ρισκάραμε αρκετές φορές, παίξαμε ανοικτά, αλλά δεν μας ερχόταν η εύκολη φάση. Πολλές φορές την ελπίδα σου την κόβει και η τύχη και διάφοροι παράγοντες. Από εδώ και πέρα η παραμονή είναι πολύ πιο δύσκολη», είπε ο Έλληνας προπονητής.

Best of internet