Χωρίς τρεις ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο

Χωρίς τρεις ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο

Χωρίς τρεις ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο

Χωρίς τους Στάθη, Ουόν, Γιακουμάκη θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός. Κλειστά χαρτιά από Μάντζιο.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (14/2 17:15) ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός το Σάββατο (13/2). Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, με το πέρας της οποίας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή. Ο τεχνικός των Βοιωτών δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στάθη, Ουόν, Γιακουμάκη, ενώ ο πρώτος έχει δηλωθεί να εκτίσει και την ποινή του λόγω καρτών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσιντώτας, Μοσχονάς, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Χατζηλάμπρος, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Μπεν. Όσον αφορά την 11άδα, ο Μάντζιος δεν άνοιξε ούτε σήμερα τα χαρτιά του κρατώντας μυστικό πώς θα παρατάξει την ομάδα του αύριο.

Πάντως, κόντρα στον Πανθρακικό είχε χρησιμοποιήσει τους Τσιντώτα (τέρμα), Στάθη (δεξί μπακ), Τσουρίκοφ (αριστερό μπακ), Τριποτσέρη, Μεντί (στόπερ), Μάγκα, Μαχαμάτ (αμυντικά χαφ), Μπεν (δεξί εξτρέμ), Μερεμπασβίλι (αριστερό εξτρέμ), Ατζαγκούν (δεκάρι), Μάντζιος (επίθεση) σε σύστημα 4-2-3-1.

Με δεδομένο ότι απουσιάζει ο Στάθης, πιθανόν ο Μουλόπουλος να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε τη σέντρα για να δούμε αν ο Μάντζιος θα κάνει κάποια αλλαγή.

Best of internet