Ηρακλής: Με Ρομάνο και Περόνε στην Τούμπα

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Με Ρομάνο και Περόνε στην Τούμπα

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους δύο αργεντινούς ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνηση με αποτέλεσμα να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού (14/2) τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τον προπονητή της ομάδας μας να βλέπει με ικανοποίηση τους Ρομάνο και Περόνε να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και να τους παίρνει τελικά μαζί του στην αποστολή.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Περόνε, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα