Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες!

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες!

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν ο χαμένος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ και το Gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους παίκτες του Σίλβα, οι οποίοι έχασαν με αποβολές τους Μιλιβόγιεβιτς και Μποτία.
16. Ρομπέρτο: Στο α' μέρος δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να επέμβει. Στο β' ημίχρονο δέχθηκε πιο μεγάλο πρέσινγκ και είχε και αποκρούσεις. Δεν έχει καμία ευθύνη στο γκολ. Έβγαλε το πέναλτι του Μπουονανότε για να πάει μετά στο δοκάρι και στην επαναφορά να σκοράρει ο Βάργκας. Συνολικά ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. Ίσως ο MVP της ομάδας του και εξαιρετικός και σε επίπεδο εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς.
14. Ομάρ: Θετικό το δείγμα του Νορβηγού και ανασταλτικά και μεσοεπιθετικά στο α' 45λεπτο. Από αυτόν βγήκαν και ορισμένες φάσεις των Πειραιωτών. Και στο β' μέρος προσπάθησε πολύ και ειδικά αμυντικά με πολλές κούρσες.
3. Μποτία: Ο Ισπανός πήγε αρκετά καλά στο 1ο 45λεπτο. Ειδικά σε κάτι ψηλές και μακρινές μπαλιές της ΑΕΚ δεν είχε προβλήματα. Στην επανάληψη όμως "χρεώνεται" το γεγονός πως αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες για φάουλ στον Αραβίδη ενώ ο Έλληνας διεθνής έβγαινε στην αντεπίθεση. Ο Μποτία ορκιζόταν πως δεν τον ακούμπησε, όμως ακόμα και έτσι άφησε από το 47' την ομάδα του με μείον έναν παίκτη. Το ριπλέι πάντως δείχνει πως δεν υπήρξε τέτοιο μαρκάρισμα που να δικαιολογεί κόκκινη και ότι τα παράπονα του Ισπανού είναι δικαιολογημένα.
23. Σιόβας: Σχετικά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και από τον Σιόβα στο α' μέρος με καλές τοποθετήσεις και αρκετές κερδισμένες "μονομαχίες". Πάνω κάτω ίδια εικόνα και στην επανάληψη.
26. Μαζουάκου: Ήταν η... τρύπα στην άμυνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα το γεγονός πως δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει επαρκώς κανέναν αντίπαλό του ανάγκασε τόσο τον Σιόβα όσο και τον Ντουρμάζ να βγαίνουν αριστερά για να καλύπτουν. Είχε εμφανή προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Στην επανάληψη επιχείρησε να βελτιωθεί αλλά έτσι και αλλιώς υπήρχε το πρόβλημα με την έξτρα πίεση που δέχθηκε η ομάδα του. Ήταν αυτός που κέρδισε την αποβολή του Γκάλο.
5. Μιλιβόγιεβιτς: Πάλεψε αρκετά και σκληρά ο Σέρβος, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Ανασταλτικά ήταν πιο καλός από το δημιουργικό κομμάτι. Στην επανάληψη μπήκε πολύ καλά και δυνατά αλλά μετά αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη του Ολυμπιακού μετά την υπόδειξη πέναλτι σε βάρος του για χέρι και την αποβολή του. Στο 76ο λεπτό η ομάδα του έμεινε με 9 παίκτες και δέχθηκε και το γκολ από την άσπρη βούλα. Και ο Σέρβος πάντως είχε τις μεγάλες ενστάσεις του για την φάση αυτή.
11. Κασάμι: Αρκετά δραστήριος και ορεξάτος ο Ελβετός. Αμυντικά είχε αρκετές επεμβάσεις ενώ έχει στο ενεργητικό του στο α' μέρος και την πολύ καλή φάση του 45'. Είχε και ένα καλό σουτ στο 54' αλλά και μία ακόμα καλή τελική στο 64'. Συνολικά είχε πολύ πιο καλή εικόνα από τους περισσότερους συμπαίκτες του.
90. Πάρντο: Δεν μπόρεσε καλά καλά να βγάλει το α' μέρος. Σε μία ανύποπτη φάση ο Κολομβιανός τραυματίστηκε σε μία ατομική του προσπάθεια για να γίνει αλλαγή από τον Σεμπά. Σε αυτό το διάστημα σαφώς και δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ενώ είναι αμφίβολος για Άντερλεχτ.
7. Φορτούνης: Ο Μάρκο Σίλβα περίμενε σαφώς περισσότερα από εκείνον στο πρώτο ημίχρονο. Ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε αλλά και ήταν εγκλωβισμένος κάνοντας λάθη και μην μπορώντας να βοηθήσει στον επιθυμητό βαθμό την κυκλοφορία και την ανάπτυξη της ομάδας του. Λίγο μετά το ξεκίνημα του β' μέρος ο Πορτογάλος τον άλλαξε μετά την αποβολή του Αλμπέρτο Μποτία. Έβαλε στην θέση του τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Γενικά δεν έκανε καλό ματς ο Φορτούνης.
21. Ντουρμάζ: Σχετικά με το α' μέρος ίσως και ήταν ο τοπ ερυθρόλευκος. Με πολλά τρεξίματα, πλαγιοκοπήσεις, πάθος και επιθετική κινητικότητα αλλά και μία καλή χαμένη ευκαιρία. Στο β' μέρος έπεσε αρκετά η απόδοσή του.
99. Ιντέγιε: Δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς στο α' μέρος. Έμοιαζε αποκομμένος σε κάποιες περιπτώσεις. Πάλεψε για να βελτιωθεί στο β' ημίχρονο αλλά και πάλι κινήθηκε σε ρηχά νερά.
92. Σεμπά: Λίγα πράγματα από τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στο πνεύμα του ματς και δεν συνείσφερε τα αναμενόμενα ούτε καν τακτικά και αμυντικά. Επεδίωξε να ανεβάσει ψηλά και να βγάλει κάποιες φάσεις αλλά είχε μόνο διάθεση και όχι κάτι άλλο.
6. Μανουέλ Ντα Κόστα: Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός είχε μείνει με 10 παίκτες και δεχόταν μεγάλο πρέσινγκ από την ΑΕΚ. Δεν έχει κάνει το μεγάλο και σοβαρό λάθος.
10. Τσόρι: Μπήκε προς το τέλος. Προσπάθησε μεν αλλά δεν γίνεται να κριθεί επαρκώς δε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα