Χωρίς Τσουκαλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Τσουκαλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς τον Σταύρο Τσουκαλά θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Πετράκη να τον αφήνει εκτός αποστολής. Νέο πρόσωπο ο Κούτρης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε τελικά να αφήσει εκτός τον Σταύρο Τσουκαλά, αφού δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Εκτός του Τσουκαλά, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Νικολιάς και οι Κολιοφούκας, Μασούρας, Ιωάννου και Μαυροπάνος.

Αντίθετα, νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι ο Λεονάρντο Κούτρης ο οποίος μετακόμισε τον Ιανουάριο από τον Εργοτέλη. Επίσης, ο τεχνικός των Ηπειρωτών μπορεί να υπολογίζει και στον Στρούνα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κάνει νέα αρχή με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet η νίκη του «τριφυλλιού».

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί σε σύστημα 4-4-2 με τον Περιστερίδη κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα τους Στρούνα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Ναδάλες. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γαρουφαλλιάς με τον Κοζορώνη, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ακόστα με τον Λίλα δεξιά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ίλιτς και Μανιάς.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Μανιά, Ίλιτς, Φερφελή, Ηλιάδη, Σκόνδρα, Μπέριο, Γιάκο, Κούτρη, Στρούνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα