Τσέλσι - Νιούκαστλ 5-1

Gazzetta team
Τσέλσι - Νιούκαστλ 5-1

bet365

Τρομερή εμφάνιση της Τσέλσι, διέλυσε 5-1 τη Νιούκαστλ και... θυμήθηκε την περσινή σεζόν! Τρία γκολ στα πρώτα 17 λεπτά πέτυχαν οι Μπλε.

Επαιξε σαν πρωταθλήτρια... Οι Μπλε ήταν καταιγιστικοί και με το... καλημέρα δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νιούκαστλ που καιγόταν για βαθμούς. Ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε το σύνθημα, πέτυχε το 7ο γκολ του στα οκτώ τελευταία ματς και οι Λονδρέζοι διέλυσαν την αντίπαλο με 5-1! Σκόρερ και ο Τραορέ, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης από τη Μπουρκίνα Φάσο που σκόραρε στην Premier League

Μέσα σε 17 λεπτά το... ντέρμπι είχε τελειώσει! Η Τσέλσι μπήκε δυνατά και μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ! Ο Γουίλιαν έκανε την ασίστ, η μάσκα δεν εμπόδισε τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει Στο 9' ήρθε και το δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Πέδρο! Οι Μπλε ήταν εξαιρετικοί και οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γουίλιαν να χριστεί σκόρερ πετυχαίνοντας το 3-0 από ασίστ του Ντιέγκο Κόστα! Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν απείλησαν περισσότερο την εστία του Ελιοτ! Η Νιούκαστλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, πίεσε και με τους Μίτροβιτς, Τάουνσεντ προσπάθησε να να μπει στο ματς. Μάταια... Η Τσέλσι ήταν ουσιαστική, έβγαλε αντεπιθέσεις και στο 59' πάλι από βαθιά μπαλιά ο Πέδρο πέτυχε το 4-0! Οι Μπλε ήθελαν κι άλλο τέρμα και το κατάφεραν στο 83' με τον Τραορέ. Το μόνο που... κατάφερε η Νιούκαστλ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Κολμπακ!

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι (38' Μπαμπά), Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (80' Λόφτους-Τσικ), Πέδρο, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (60' Τραορέ)

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Γιάνμαατ, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Άαρονς, Τιοτέ (67' Λάσκελς), Σέλβεϊ, Σισοκό, Βαϊνάλντουμ (46' Κόλμπακ), Τάουνσεντ, Μίτροβιτς (70' Ντουμπιά)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα