ΠΑΟΚ: «Χρόνια Πολλά, Αλέξανδρε»

ΠΑΟΚ: «Χρόνια Πολλά, Αλέξανδρε»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Χρόνια Πολλά, Αλέξανδρε»

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης κλείνει σήμερα το 31ο έτος της ηλικίας του και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Ο Κατερινιώτης μέσος του ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της.

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς», αναφέρει και παραθέτει το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι.

Το βιογραφικό του Τζιόλη

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, πριν μεταγραφεί το 2002 στον Πανιώνιο κι από εκει το 2005 στον Παναθηναϊκό.

Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στους Πράσινους ξεκίνησε η διεθνής του καριέρα. Τον Ιανουάριο 2009 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης, τον Γενάρη του 2010 μεταγράφηκε στη Σιένα κι από εκεί στην Ρασίνγκ Σανταντέρ (στην οποία αγωνίστηκε πρώτα με τη μορφή δανεισμού).

Τον Ιανουάριο του 2012 αποκτήθηκε από την Μονακό, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι τον παραχώρησε στο ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου. Συνολικά στην καριέρα του ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα (Παναθηναϊκός, ΑΠΟΕΛ), ένα Κύπελλο Ελλάδας (Παναθηναϊκός), ένα Κύπελλο Γερμανίας (Βέρντερ), ενώ με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου UEFA κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ του Ράζβαν Ρατς.

€100 στα κέρδη σου από την Vistabet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Τζιόλης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Χουμπ Στέφενς στο πρώτο μισό της σεζόν, ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε για έξι μήνες με μορφή δανεισμού στην Καϊσέρισπορ. Από εκεί και έπειτα επέστρεψε και δεσπόζει στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου με εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Σημαντική είναι η παρουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη με τη φανέλα των Εθνικών ομάδων. Έχει αγωνιστεί 17 φορές (2 γκολ) με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών σε ηλικία 21 ετών, στις 21.01.2006 σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας (1-1), όντας μέλος της ομάδας στις τελικές φάσεις του Euro 2008 και στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα