ΠΑΟΚ: Ανέλαβε και τυπικά ο Μίχελ

ΠΑΟΚ: Ανέλαβε και τυπικά ο Μίχελ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανέλαβε και τυπικά ο Μίχελ

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ ανέλαβε και τυπικά τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μεταξύ των διαδοχικών συσκέψεων, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε και διοικητικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου επικυρώθηκε η αλλαγή στην προεδρία της ομάδας, με τον Λούμπος Μίχελ να αναλαμβάνει τυπικά τα καθήκοντα και να έχει πλέον δικαίωμα υπογραφής.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι.

Σ’ ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, μετά τις παραιτήσεις των Αγγελίδη και Βεζυρτζή, δεν θα αναπληρωθούν και το Δ.Σ. θα συνεχίσει με τον Λούμπος Μίχελ πρόεδρο, τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση αντιπρόεδρο και τα υπόλοιπα (Γκοντσάροβα, Νταβιντιάν, Γεροντίδης, Δ. Παπαδόπουλος) μέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα