Η ανθρωπιά των Ελλήνων διεθνών

Η ανθρωπιά των Ελλήνων διεθνών

Η ανθρωπιά των Ελλήνων διεθνών

Στην οικονομική ενίσχυση για την θεραπεία της Διονυσίας Παράσχη, που διαγνώστηκε με πρόβλημα στον πνεύμονά της προχώρησαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας.

Οι παίκτες της Εθνικής μας ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας της Διονυσίας Παράσχη, που διαγνώστηκε με πνευμονική υπέρταση λόγω ευμεγέθους όγκου στην περιοχή της πνευμονικής αρτηρίας. Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ΠΣΑΠ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για να συγχαρεί θερμά τους Έλληνες διεθνείς.
 
«Για ακόμα μία φορά, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, απέδειξαν έμπρακτα ότι αποτελούν πρότυπα προς μίμηση, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς, αντιλαμβάνονται πλήρως την κοινωνική διάσταση του ρόλου τους και δείχνουν ευαισθησία, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα, αλτρουισμό και πάνω από όλα, αγάπη για άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη. Είμαστε υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας και τους ευχαριστούμε γιατί δείχνουν ποιό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, με τους ποδοσφαιριστές, πάντα, πρωταγωνιστές σε όλα», τονίστηκε ανάμεσα στα άλλα από τον ΠΣΑΠ.

Best of internet