Συνάντηση Μελισσανίδη - ORIGINAL

Συνάντηση Μελισσανίδη - ORIGINAL

Gazzetta team
Συνάντηση Μελισσανίδη - ORIGINAL

bet365

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ORIGINAL είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς στόχος της ΑΕΚ είναι να κυλήσουν όλα ομαλά στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Το πώς θα εξελιχθεί εντός γηπέδου το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο οι οπαδοί ή οι άνθρωποι της Ενωσης. Για να μην συμβεί το παραμικρό εξωαγωνιστικό, όμως, μπορούν και είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ΑΕΚ. Ειδικά μετά τα γεγονότα του Περιστερίου, που απειλούν με τιμωρία την Ενωση, θα είναι ό,τι χειρότερο το να συμβεί κάτι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και γι' αυτό υπήρξε συνάντηση του Μελισσανίδη με αντιπροσωπεία της ORIGINAL. Ο ιδιοκτήτης της Aegean ξεκαθάρισε προς τους παρευρισκόμενους ότι «δεν θα πρέπει να γίνει το παραμικρό γιατί θα είναι καταστροφή για την ΑΕΚ», με τους οπαδούς να διαβεβαιώνουν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα