ΠΑΟΚ: Τρίωρη κουβέντα με Ιβάν στην Τούμπα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ «ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ»

ΠΑΟΚ: Τρίωρη κουβέντα με Ιβάν στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Τρίωρη κουβέντα με Ιβάν στην Τούμπα

Πάνω από τρεις ώρες ο Ιβάν Σαββίδης τα ‘λεγε με όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προβληματική εικόνα της ομάδας, η άδεια Τούμπα και τα 90 χρόνια του συλλόγου, ήταν οι αιτίες της σύσκεψης κορυφής.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στους «4» του κυπέλλου, αλλά αυτό δεν ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος την επομένη της πρόκρισης στα ημιτελικά συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής στην Τούμπα.

Για περισσότερες από τρεις ώρες ο Σαββίδης αναζητούσε να μάθει τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν κάνει βήματα προόδου στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα. Και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη, στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι, πρέπει σύντομα να του δώσουν απαντήσεις.

Η εικόνα της άδειας Τούμπας, που τους τελευταίους μήνες τείνει να γίνει μόνιμη κατάσταση, η έλλειψη πίστης του κόσμου προς την ομάδα, επίσης είναι δύο στοιχεία που προβληματίζουν έντονα τον ομογενή επιχειρηματία. Ο Σαββίδης γνωρίζει πολύ καλά, ότι ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο δεν υπάρχει, κάτι που το επανέλαβε πολλές φορές και σήμερα κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο προβληματισμός του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» είχε να κάνει και με την επένδυση του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή σύσκεψη ήταν η πρώτη κατά την οποία ο Λούμπος Μίχελ παραβρέθηκε με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος καλείται να αλλάξει κατά πολύ την πολιτική του ΠΑΟΚ σε πολλά θέματα, που ξεκινούν από το αγωνιστικό (σχεδιασμός, μεταγραφές, Αρνεσεν) και συνεχίζονται στο οργανωτικό κομμάτι (σχέσεις με ΕΠΟ και Λίγκα, πολιτεία, Τύπος κ.α.). Αλλωστε ένα κομμάτι της σύσκεψης αφορούσε τα διάφορα θέματα για τον εορτασμό των 90 χρόνων του συλλόγου.

Best of internet