Προβάδισμα Ανγκούλο για 11άδα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Προβάδισμα Ανγκούλο για 11άδα (pic)

bet365

Ο Ράμος μπήκε αποστολή ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται πως ετοιμάζει τον Ανγκούλο για βασικό στην κορυφή της επίθεσης του Πλατανιά.
Ο Σωτηρίου θα είναι βασικός γκολκίπερ, δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας οι Μπανανά και Σελίν και άξονας με Μουνάφο και Γκνιάτιτς. Ο Αποστολόπουλος θα είναι δεξιά στην επίθεση, ο Γουνδουλάκης αριστερά και ο Μιλούνοβιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ανγκούλο. Όπως προκύπτει ο Ανγκούλο είναι το φαβορί για την θέση του φορ και όχι ο Ράμος αν και πρόλαβε να είναι σε φουλ ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του.
Θυμίζουμε την αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Σελίν, Βάντερσον, Δημήτρης, Τσουράκης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ράμος, Ανγκούλο, Ντίνας και Αποστολόπουλος. Δείτε στην Gallery την πιθανή ενδεκάδα των Χανιωτών για το ματς με Πανθρακικό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα