Πογιέτ: «Ματς για άντρες»!

Πογιέτ: «Ματς για άντρες»!

Gazzetta team
Πογιέτ: «Ματς για άντρες»!

bet365

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Γκουστάβο Πογιέτ έστειλε και μέσω δηλώσεων το μήνυμα του προς τους παίκτες τους.

Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, αφήνοντας πίσω τους οτιδήποτε άλλο, όπως για παράδειγμα την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. «Προσωπικά η ήττα που είχαμε στο τελευταίο ματς δεν με προβληματίζει. Αυτά συμβαίνουν άλλωστε στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά. Το είπαμε άλλωστε. Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία το προηγούμενο παιχνίδι αλλά η μέρα του ντέρμπι», είπε στη NOVA ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων: «Έχω μια αρχή. Πιστεύω ότι βαθμολογικός πίνακας συνήθως δε λέει ψέματα. Οι ομάδες που είναι κάτω απ' τον πρώτο θέλουν πάντα να τον νικήσουν κι έτσι κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για την 11άδα, ο Πογιέτ είπε ότι «δεν θα έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα και θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους νικήσει φέτος», για να στείλει στη συνέχεια το μήνυμα του προς τους παίκτες του: «Συμφωνώ με την άποψη ότι τέτοιοι αγώνες είναι για άντρες. Νομίζω όμως ότι τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να είναι έτοιμοι μέσα στο παιχνίδι. Τώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα το τι θα βγει εξαρτάται και από τη μέρα. Το θέμα νοοτροπίας όμως και το πως θα μπουν οι παίκτες στο γήπεδο γι' αυτό το ματς δε χρειάζεται να το ενισχύσουμε γιατί όλοι περιμένουν πως και πως να παίξουν σε μια τέτοια αναμέτρηση».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Ίσως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τα συμβόλαια, ή τα αυτοκίνητα, ή τα σπίτια. Οι επαγγελματίες όμως ποδοσφαιριστές ζουν για τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλη χαρά ο κόσμος που θα έρθει για να μας στηρίξει και θέλουμε να του πούμε ότι αυτοί που θα παίξουν θα θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα