Μανιάτης: «Πιο δυνατός από Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός»!

Δημήτρης Τομαράς
Μανιάτης: «Πιο δυνατός από Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε το σχόλιό του και για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός δίνοντας σαφές προβάδισμα στους Πειραιώτες για πρόκριση στην συνέχεια του Europa League.
Ο Μανιάτης τόνισε σε δηλώσεις του στο Βέλγιο για:
Το επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο δυνατός από την Άντερλεχτ. Είναι ένα παιχνίδι που και εγώ περιμένω πως και πως. Ελπίζω να ζήσουμε ανάλογες στιγμές, όπως και την προηγούμενη φορά. Είχαμε κερδίσει 3-0, κάνοντας ένα μεγάλο ματς. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ πως οι παίκτες του Χάσι θα παρουσιαστούν κατώτεροι των περιστάσεων ή πιο αδύναμοι. Δεν θα είναι τόσο εύκολη η αποστολή για τον Ολυμπιακό, όμως είναι πιο καλή ομάδα και μπορεί να προχωρήσει.
Θεωρώ γενικά πάντως πως ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή και πιο γεμάτη ομάδα από την Άντερλεχτ. Σε τέτοιους αγώνες, βέβαια, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες . Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν απειλείται πλέον και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι αβαντάζ που έχει τον δεύτερο αγώνα στον Πειραιά.
Τα παιχνίδια της Σταντάρ Λιέγης με Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ: Είναι ματς που ανυπομονώ να ζήσω. Και στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες αντιπαλότητες στα κλασικά ντέρμπι. Έχω αγωνιστεί στο 'Άστριντ Παρκ' με τον Ολυμπιακό και μάλιστα είχαμε νικήσει 3-0, άρα έχω καλές αναμνήσεις. Δεν πιστεύω πως οι αντίπαλοι μας θα είναι κουρασμένοι από τους αγώνες του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό. Ίσως τους κάνει και καλό στο ρυθμό για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα...
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα