«Μάχιμος» ο Μαμούτε

«Μάχιμος» ο Μαμούτε

Νίκος Αθανασίου
«Μάχιμος» ο Μαμούτε

bet365

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός προπονήθηκε την Παρασκευή, επιστρέφοντας στην δράση μετά από περίπου είκοσι ημέρες! Νέο πρόβλημα με Πέτριτς.

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο στην προπόνηση της Παρασκευής για τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Μαμούτε να προπονείται κανονικά μετά από περίπου είκοσι ημέρες και να τίθεται στην διάθεση του. Στον αντίποδα, ο Μλάντεν Πέτριτς μετά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, υποφέρει από ίωση και δεν «μπήκε» στο πρόγραμμα, κάνοντας μόνο θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στη 1:30 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα