Παίζεται του Κιβρακίδη στον Ατρόμητο...

Νίκος Μαρούδας
Παίζεται του Κιβρακίδη στον Ατρόμητο...

bet365

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί στον Ατρόμητο η συμμετοχή του Κιβρακίδη στην αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Βέροια το Σάββατο. Ο Τραϊανός Δέλλας, είδε τον Κιβρακίδη που είχε μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση της ομάδας επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, να νιώθει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του νεαρού μπακ. Όπως όλα δείχνουν δεν θα βρεθεί στην βασική εντεκάδα, η οποία αναμένεται να αποτελείται από τους Μπάρκα στο τέρμα, Φυτανίδη και Λαζαρίδη στα στόπερ, τον Μπίτολο αριστερό μπακ και τον Κοντοέ δεξί. Κεϊτά και Ούμπιντες θα είναι στον άξονα, ενώ Μπρίτο, Στόιτσεφ, Σουμπίνιο ή Ματέι, θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα με τον Λε Ταλέκ στην κορυφή του 4-2-3-1.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Κεϊτά, Ματέι, Ουσέρο, Ούμπιντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα