Μία αγωνιστική και πρόστιμο στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Μία αγωνιστική και πρόστιμο στον Ολυμπιακό!

bet365

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των Θυρών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ρίψη αντικειμένου στον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά!
Ο διαιτητής Σπάθας δεν το... είδε και δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνος, αλλά τελικά η αθλητική δικαιοσύνη σκέφτηκε διαφορετικά! Έτσι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί του στον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά! Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θα παίξουν χωρίς την βοήθεια του κόσμου τους στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Αθηνών. Παράλληλα στους «ερυθρόλευκους» επεβλήθησαν και πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ από άλλες δύο αγωνιστικές. Αναλυτικά:
18η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.
20ή αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Βάσει των αναφερομένων στο από 31/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/222094 από 2/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
21η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
* Οι υπόλοιπες εκδικάσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα