«Μέσα» ο Ράμος για Πανθρακικό

Δημήτρης Τομαράς
«Μέσα» ο Ράμος για Πανθρακικό

bet365

Ο Ράμος βγήκε νικητής στην... μάχη με τον χρόνο και θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Πλατανιά με τον Πανθρακικό. Διεκδικεί ακόμα και θέση βασικού.

Παρά το πρόβλημά του ο Λατινοαμερικάνος άσος των Χανιωτών κατάφερε να προλάβει να είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Πανθρακικό. Τις τελευταίες ημέρες έτσι και αλλιώς οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του Ράμος.

Τρίβει τα χέρια του ο Παράσχος με την είσοδο του Ράμος στην αποστολή. Σε απόδοση 2.55 στην Expekt η νίκη του Πλατανιά κόντρα στον Πανθρακικό.

Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος τoυ προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Σελίν, Βάντερσον, Δημήτρης, Τσουράκης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ράμος, Ανγκούλο, Ντίνας και Αποστολόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα