Στραματσόνι: «Φταίω εγώ πρώτος»

Στραματσόνι: «Φταίω εγώ πρώτος»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Φταίω εγώ πρώτος»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και ζήτησε περισσότερο χρόνο για να παρουσιάσει τον δικό του Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA:


Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό:

«Είμαστε λυπημένοι μετά τον αποκλεισμό. Μετά το ματς έμεινα πολύ ώρα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Όλοι ήταν πολύ απογοητευμένοι. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να αποκλειστεί έτσι. Στο πρώτο κομμάτι μίλησα για το παιχνίδι, πράγματα που αφορούσαν τον αγώνα και θα μείνουν μεταξύ μας. Μετά τους είπα πως είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πόσο αντέχουμε σαν ομάδα.Ο μόνος δρόμος που ξέρω στην ζωή μου είναι να δουλεύω σκληρότερα. Να κλείνω το στόμα μου, να δουλεύω πιο σκληρά και μόνο τα αποτελέσματα μπορούν να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Για την δική του ευθύνη:

«Είμαι ο ηγέτης, ο άνθρωπος που είναι μπροστά, ο καπετάνιος στο πλοίο. Είμαι εδώ για να αναλάβω την ευθύνη, να βγάλω μπροστά τον εαυτό μου. Αυτή είναι η δουλειά μου. αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν κάτι πηγαίνει λάθος όλοι φταίμε με εμένα πρώτο. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να πούμε πως είμαι εδώ τρεις μήνες. Δεν πρέπει να κριθούμε τώρα. Δεν πρέπει να καταστρέψουμε την δουλειά που κάνουμε. Χτίζουμε κάτι μέχρι σήμερα. Είμαστε δυσαρεστημένοι. Έχει γίνει μια δουλειά μέχρι τώρα. Δεν πρέπει να καταστραφεί ότι έγινε μέχρι σήμερα».

Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα:

«Πληρωνόμαστε και για να δεχόμαστε κριτική. Αυτή την στιγμή χρειαζόμαστε να μεγαλώσουμε. Να είμαστε πιο ''κακοί'', πιο σκληροί, για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο μας, επειδή είμαστε ο Παναθηναϊκός. Έχουμε δύο δρόμους. Ο ένας να παραμείνουμε δυσαρεστημένοι και να μείνουμε πίσω στην δουλειά που κάνουμε και ο άλλος να αντιδράσουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί. Εγώ έτσι το βλέπω, βλέπω τον δεύτερο δρόμο».

Για τους οπαδούς:

«Θα σας πω ότι τους είπα στο Κορωπί. Τους καταλαβαίνω, τους σέβομαι, μας στηρίζουν αρκετά. Πρέπει να παλέψουμε για να τους δείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα του Περιστερίου. Να τους δείξουμε ότι είμαστε μαχητές και ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

Για τις αιτίες του επιθετικού προβλήματος:

«Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία δουλεύουμε, είναι ο τρόπος που φτάνουμε στα τελευταία 16 μέτρα με πολλές προοπτικές για γκολ αλλά δεν τελειώνουμε τις φάσεις».

Για το αν έχει τελειώσει η χρονιά, όπως είπε ο Πράνιτς:

«Δεν έχει τελειώσει. Η δουλειά μου είναι ξεκάθαρη και πρέπει να παραμείνω ευθύς. Δεν είμαι χαζός, ξέρω ότι είναι δύσκολο να χτίσεις σε 90 μέρες. Έχουμε, όμως, ένα πρότζεκτ για το μέλλον. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αλλά δεν μπορούμε να χαλάσουμε ότι φτιάξαμε μέχρι τώρα».

Για το τι θεωρεί ως επιτυχία στο τέλος της σεζόν:

«Όταν υπέγραψα ο πρώτος στόχος ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη. Είτε στο Τσάμπιονς είτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να έχουμε κάτι ενόψει της νέας σεζόν και να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου. Επίσης αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε το πλάνο που πρέπει να έχουμε».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Περιμένω να δω αντίδραση από τους παίκτες μου. Τα Γιάννινα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να γυρίσουμε την σελίδα. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω. Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα