ΠΑΟΚ: Ο πρώτος τίτλος του Χαρίση

ΠΑΟΚ: Ο πρώτος τίτλος του Χαρίση

Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο «θύμα» των φετινών τραυματισμών στον ΠΑΟΚ, όμως, ο Χάρης Χαρίσης πρόλαβε να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου.

ΠΑΟΚ: Ο πρώτος τίτλος του Χαρίση

Ο νεαρός μέσος από τα Γιάννινα κατάφερε, προτού μπει εκ νέου στα «πιτς» εξαιτίας της νέας θλάσης, να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, στη σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ.

Με ποσοστό 48,55% ο Χαρίσης αναδείχτηκε 11888 MVP του Ιανουαρίου. Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας που συγκέντρωσε 26,63% των ψήφων και τρίτος με μικρή διαφορά από τον Τζαβέλλα, ο Γκόικο Τσίμιροτ με 24,82%.Και οι δύο χαμένοι της ψηφοφορίας για το μήνα Ιανουάριο έχουν κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο τους προηγούμενους μήνες...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της για τον Χαρίση και την παρουσία του τον περασμένο μήνα:

«Ο 21χρονος μέσος τον πρώτο μήνα του 2016 ξεχώρισε για την πληθωρική παρουσία του στο χώρο του κέντρου, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χαρίσης έδωσε φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή κι έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι όπου αναλαμβάνει αρκετές πρωτοβουλίες».

Η λίστα των MVP:

Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας

Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Δεκέμβριος: Γκόικο Τσίμιροτ

Best of internet