Τελικά εκτός ο Καμπιάσο

Τελικά εκτός ο Καμπιάσο

Gazzetta team
Τελικά εκτός ο Καμπιάσο

bet365

Οι πιθανότητες, ούτως ή άλλως δεν ήταν με το μέρος του και ο Εστεμπάν Καμπιάσο έμεινε τελικά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός, αν και προσπαθούσε τις τελευταίες μέρες ν' ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις που πραγματοποιούνταν στου Ρέντη, δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το ματς με την «Ένωση».

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στατικές φάσεις.

Στο ιατρικό δελτίο περιλαμβάνονται μόνο τα ονόματα των Ερνάνι και Τσιμίκα. Οι δυο τους, προπονήθηκαν σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή.

Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα