Πράσινη... σκούπα Νο2 το καλοκαίρι

Πράσινη... σκούπα Νο2 το καλοκαίρι

Gazzetta team
Πράσινη... σκούπα Νο2 το καλοκαίρι

bet365

Έρχεται και νέο «λίφτινγκ» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Αποφασισμένη για νέα... σκούπα, φέρεται να είναι η ομάδα του Παναθηναϊκού, που μετά τις ριζικές αλλαγές που έγιναν τον Γενάρη, το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρώσει το «λίφτινγκ», με τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο να είναι ακόμα μία αφορμή και όχι η αιτία. Ο Στραματσόνι, που είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό του τριφυλλιού, έχει εκφράσει την ικανοποίησή του για τις έξυπνες, όπως τις χαρακτήρισε, κινήσεις που έγιναν τον χειμώνα και έχει τάξει 2-3 ποιοτικές προσθήκες στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», αυτές δε θα είναι οι μόνες κινήσεις που θα γίνουν. Κι αυτό γιατί πολλοί είναι οι παίκτες που το μέλλον τους είναι αμφίβολο. Ο Πράνιτς μένει ελεύθερος, ο νάνο δεν έχει... τρελάνει τον Ιταλό, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο Μαρινάκης. Στα στόπερ, η εικόνα παρόμοια, με τον Ταυλαρίδη να μην έχει ικανοποιήσει, ενώ και ο Σάντσεθ - πέρα από την ατυχία του - δεν έχει πείσει πως κάνει την διαφορά. Στα χαφ, μόνο ο Ζέκα με τον Αμπέντ μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, ενώ στην επίθεση, ο Πέτριτς μένει ελεύθερος και δεν υπάρχει λύση πίσω από τον Μπεργκ, πέρα από την ιδιαίτερη περίπτωση του Λέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα