ΠΑΟΚ: Προχωράει και του Μπακασέτα

ΠΑΟΚ: Προχωράει και του Μπακασέτα

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν από τώρα με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για τον οποίο, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, υπάρχει συμφωνία με τον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ: Προχωράει και του Μπακασέτα

Μέσα στις επόμενες ημέρες και χωρίς να σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ θα κινήσει τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπακασέτα για τον οποίο από τις 26/1 υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι που ορισμένοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν, όπως και την είδηση που αποκάλυψε το Gazzetta.gr, αλλά οι εξελίξεις δεν θα τους δικαιώσουν…

Η προφορική συμφωνία, την οποία επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, έχει γίνει μεταξύ του ιδίου και του Νίκου Βεζυρτζή, στο περιθώριο της απόκτησης του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Το ότι ο Νίκος Βεζυρτζής αποτελεί, πλέον, παρελθόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι επαφές για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπακασέτα.

Όπως έλεγαν σήμερα το βράδυ στην Τούμπα, άνθρωποι και των δυο ομάδων «πολύ σύντομα ο Τάσος θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Best of internet