ΠΑΟΚ: Προχωράει και του Μπακασέτα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προχωράει και του Μπακασέτα

bet365

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν από τώρα με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για τον οποίο, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, υπάρχει συμφωνία με τον Πανιώνιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και χωρίς να σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ θα κινήσει τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπακασέτα για τον οποίο από τις 26/1 υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι που ορισμένοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν, όπως και την είδηση που αποκάλυψε το Gazzetta.gr, αλλά οι εξελίξεις δεν θα τους δικαιώσουν…

Η προφορική συμφωνία, την οποία επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, έχει γίνει μεταξύ του ιδίου και του Νίκου Βεζυρτζή, στο περιθώριο της απόκτησης του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Το ότι ο Νίκος Βεζυρτζής αποτελεί, πλέον, παρελθόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι επαφές για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπακασέτα.

Όπως έλεγαν σήμερα το βράδυ στην Τούμπα, άνθρωποι και των δυο ομάδων «πολύ σύντομα ο Τάσος θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα