«Από ένα σουτ στην πλάτη»

Θοδωρής Βασίλης
«Από ένα σουτ στην πλάτη»

bet365

Στον Πανιώνιο δεν μπορούσαν να πιστέψουν στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τον Νίκο Ζαμάνη να δίνει «μπράβο» στους ποδοσφαιριστές και να δίνει το σύνθημα για το φίνις του πρωταθλήματος.

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Θοδωρής Βασίλης

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον Πανιώνιο πως η τύχη τους γύρισε την πλάτη την ώρα που η ομάδα ήταν «έτοιμοι» να πάρει την πρόκριση και να γράψει ιστορία. Ο Πανιώνιος στάθηκε υπέρ του δέοντος καλά στην Τούμπα κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης μετά το τέλος του αγώνα στα διάφορα πηγαδάκια που στήθηκαν έξω από την Τούμπα έλεγε πως: «δεν γίνεται μέσα στην Τούμπα, να κάνεις τέτοιες κλασικές ευκαιρίες και να μη σκοράρεις.

Η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και είναι κρίμα για την προσπάθεια αυτών των παιδιών να μην πάρουν κάτι από το αποψινό παιχνίδι. Είναι κρίμα ν' αποκλείεσαι χωρίς να έχεις γνωρίσει την ήττα και στις δύο αναμετρήσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στις τελικές προσπάθειες, όπως αυτή του Καρίμ. Μας μένει η πίκρα, αλλά το γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε τα παιδιά αυτά δείχνει το πόσο καλή εμφάνιση κάναμε απόψε».

Αυτό που έλεγαν μετά το ματς είναι πως ουσιαστικά η πρόκριση χάθηκε από ένα σουτ του Πέλκα πού κόντραρε στην πλάτη και πήγε στα δίχτυα...

Στον Πανιώνιο, είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια με Καλλονή και Βέροια, δίνοντας το σύνθημα για την 5αδα. «Με τέτοιες εμφανίσεις είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα αφήνουν πίσω τους τον αποκλεισμό και θα δείξουν γιατί δικαίως βρίσκονται στη θέση αυτή. Αρχής γινομένης από το ματς με την Καλλονή που αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε την νίκη».

Παρότι υπήρχε απογοήτευση στα μέλη της αποστολής του Πανιωνίου για τον αποκλεισμό, ο Νίκος Ζαμάνης προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες ζητώντας τους να σηκώσουν το κεφάλι προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια. Μάλιστα κατά την έξοδο των παικτών από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος έλεγε «μη σας πάρει από κάτω συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Τα είχε με τον Βίτορ ο Μπακασέτας
Ο επιθετικός του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα τα είχε με τον Μιγκέλ Βίτορ για το σκληρό του παιχνίδι. Ο Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε πως ο Πορτογάλος αμυντικός του έριξε μια καλή αγκωνιά στο πρόσωπο, μάλιστα συνέχισε να είναι το ίδιο προκλητικός καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα