Τούντορ: «Υπολογίζω στον Κάτσε» (vid)

Αντώνης Σαούλης
Τούντορ: «Υπολογίζω στον Κάτσε» (vid)

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ στάθηκε στην πρόκριση επί του Πανιωνίου, στην παρουσία των Μπερμπάτοφ και Κλάους, αλλά και στην επιστροφή του Κάτσε στην 11αδα.

Ο Κροάτης τεχνικός στο ξεκίνημα των δηλώσεων του αρχικά χαρακτήρισε όμορφο το βράδυ του ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα όμορφο βράδυ, ο ΠΑΟΚ είναι στα ημιτελικά. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Είναι πάντα επικίνδυνος αυτός ο θεσμός για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε χάσει κάποιους σημαντικούς παίκτες που έλειπαν σήμερα. Όταν έχεις τραυματίες τα εξτρέμ σου, και βάζεις τον Μπερμπάτοφ 10αρι αντί του Πέλκα, πρέπει να παίξεις διαφορετικά, υποφέρεις λίγο παραπάνω. Πρέπει όμως να προσαρμοστείς στους παίκτες που έχεις. Θα δούμε για την Κυριακή πως είναι η κατάσταση, ο Κλαους ένιωσε ενοχλήσεις ενώ δεν παίζει και ο Μακ».

Για την άμυνα: «Πρέπει να δω και στο video μερικές φάσεις αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από τους δυο που έχω στο κέντρο της άμυνας. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο στον άξονα. Κάναμε αλλαγές, θέλαμε τον έλεγχο και τον πήραμε. Δημιουργήσαμε περισσότερο από ότι στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλύτερο ρυθμό».

Για το σχήμα με Πέλκα-Μπερμπάτοφ-Κλάους: «Όταν έχεις τέτοια κατάσταση, διαλέγεις τους καλύτερους και προσπαθείς να τους βάλεις στις καλύτερες δυνατές θέσεις.

Για παράδειγμα, ο Πέλκας είναι καλύτερος ως 10αρι, ο Μπερμπάτοφ λειτουργεί καλύτερα ως δεύτερος επιθετικός, σαν να έχεις δυο δεκάρια. Ο Μακ είναι εξτρέμ αλλά και στράικερ. Πρέπει να προσαρμοστείς και να βρεις την καλύτερη λύση».

Για Κάτσε: «Ο Κάτσε ήταν πάντα στις επιλογές μου. Μου αρέσει όταν κάποιοι παίκτες μου με βάζουν σε θέση να διαλέξω ποιος θα παίξει. όλοι έχουν την ευκαιρία τους. Όταν είσαι καλός, θα παίξεις Κανείς δεν βάζει κάποιον που είναι κακός. Ο Κάτσε σήμερα ήταν καλός, μας βοήθησε να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για την γρήγορη προσαρμογή του Χατζηισαϊα είπε: «Είμαι ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Ο Ιγκορ Τούντορ αυτή την φορά δεν δήλωσε δημόσια για τον πιο αντίπαλο (Ολυμπαικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο) θα ήθελε να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Ό,τι μας φέρει η κλήρωση, θα το δεχτούμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα