Κινεζική άρνηση από Αρμπελόα

Κινεζική άρνηση από Αρμπελόα

Γιώργος Καραμάνος
Κινεζική άρνηση από Αρμπελόα

bet365

Ο Αλβαρο Αρμπελόα είπε όχι στην απίστευτη προσφορά των οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως από την Σανγκάι Σενχούα, παρά το ότι το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ λήγει τον Ιούνιο.

Σταματημό δεν έχουν οι ειδήσεις που βγαίνουν για τις κινεζικές ποδοσφαιρικές κρούσεις. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Σανγκάι Σενχούα βρέθηκε ο Αλβαρο Αρμπελόα. Το φοβερό όμως με αυτή την περίπτωση ήταν ότι η εν λόγω ομάδα του προσέφερε οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως. Το άλλο απίθανο είναι ότι ο Ισπανός πλάγιος μπακ αρνήθηκε.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ, αλλά το το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανανεωθεί. Εννοείται ότι στα 33 του ο Αρμπελόα δεν πρόκειται να δει ποτέ του τόσα χρήματα, αλλά προφανώς επιλέγει να μείνει στην Ευρώπη με καθαρά ποδοσφαιρικό γούστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα