Ολοι μέσα για την ΑΕΚ

Ολοι μέσα για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ολοι μέσα για την ΑΕΚ

bet365

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Βγαίνει η αποστολή, έτοιμη και η ενδεκάδα.

Στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα έχει την τύχη και την ευλογία να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Εξαιρείται φυσικά ο Ερνάνι ο οποίος είχε σταθεί άτυχος στο ματς με τα Χανιά, αλλά οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Πορτογάλου για τα δύσκολα ματς με ΑΕΚ και Αντερλεχτ.

Βεβαίως για το ντέρμπι του Σαββάτου ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Σάσα Ζντιέλαρ ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά αυτή είναι και η μόνη θέση που θ΄αλλάξει ο Πορτογάλος για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπουχαλάκη και τον Καμπιάσο για να βρεθεί στην 11αδα.

Μια 11αδα που δύσκολα θα έχει αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η αποστολή του Σίλβα θα βγει μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής αλλά οι Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε θα είναι οι άλλοι δέκα του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα