ΠΑΟΚ: MVP ο Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ: MVP ο Τσίμιροτ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: MVP ο Τσίμιροτ

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Super League, μέσα από την ψήφο των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Βόσνιος μέσος αναδείχθηκε σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπαικό στο Καραϊσκάκη.

«Ο Δικέφαλος πάλεψε κόντρα σε όλους και σε όλα στο Καραϊσκάκη, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, βρήκε απέναντί του ένα κακό διαιτητικό τρίο, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα. Πολλοί ήταν οι παίκτες του Δικεφάλου που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους αλλά τις εντυπώσεις κατάφεραν να κλέψουν δύο. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας και ήταν εξαιρετικός. Με σωστές τοποθετήσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι έδειξε από την αρχή πως θα δώσει λύσεις σ’ ένα νευραλγικό πόστο. Ο Γκόικο Τσίμιροτ από την μεριά του κατάφερε να κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου. Αν και ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με δύο κεντρικά χαφ κόντρα σε τρία των γηπεδούχων, κατάφερε να επικρατήσει στην μάχη της μεσαίας γραμμής έχοντας σε μεγάλη μέρα τον νεαρό άσο, ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη έλεγξαν το ρυθμό στην μεσαία γραμμή.

Στην κούρσα για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Βόσνιος κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία και ν’ αφήσει στην δεύτερη θέση τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Τσίμιροτ συγκέντρωσε το 43,84% με τον Χατζηισαΐα να μένει στην δεύτερη θέση με 34,34%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα