Επίσημα στην Καλλονή ο Στρατηλάτης

Gazzetta team
Επίσημα στην Καλλονή ο Στρατηλάτης

bet365

Η Καλλονή ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον την προσθήκη του Κυριάκου Στρατηλάτη για τη θέση κάτω απ' τα γκολπόστ, με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Στρατηλάτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και συμμετείχε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της νέας του ομάδας έπειτα από τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί και για την οποία απέμενε μονάχα η επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιορέντε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Θέλτα με τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κυριάκου Στρατηλάτη.

Ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1988. Έχει αγωνιστεί στον Άρη, τον Λεβαδειακό, την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα